joi, 8 mai 2014

Din reclama bomboanelor M & M cu Mos Craciun, Bulinele exista!



 Imprimeurile sunt de bun ajutor pentru crearea unui ambient placut. Daca doriti sa schimbati  relativ usor aspectul camerei cea mai la indemana solutie este cea oferita de tesaturi. Materialele sunt diverse, au compozitii chimice diferite, pot fi naturale din bumbac, in sau un preocent crescut de poliesteri. Daca vorbim despre matase deja suntem undeva pe o scara de la 1 la 10 undeva spre 9,95!


      Alegeti sa decorati spatiul vitrat, adica geamurile cu draperii cu elemente repetitive, secretul este ca se pot alterna pe inaltime adica introduce in draperia deja existenta o fasie de tesatura.
      Daca acest imprimeu il regasim in alte elemente decorative, gen pernite, tapiterie, sau culoarea preponderenta intr-o rama de tablou, vaza, tablou, covor, rezultatul poate fi unul de exceptie!


Va propun mai jos cateva variante care mi-au atras atentia

Bordo si elemente usor retro


In cu buline turquoise si aurii, dungi asociate

       Albastrul indeamna la calm, liniste interioara, la seriozitate si meditatie. Este o culoare caracteristica pentru tipul pasiv de personalitate. Albastrul deschis sugereaza setea de cunoastere.






       Putem folosi diferite materiale, fie ca este vorba despre in cu bumbac pe fond deschis si bulinele usor sidefate. Fie ca este vorba de un fond inchis si bulinele deschise, amenajarile cu aceste forme sunt tineresti, si pot da dovada de ingeniozitate daca sunt asociate corect cu dungi cu aceleasi texturi.





Daca este sa vorbim despre preturi, aceste pot fi cuprinse intre 70 lei si 150 lei ml pentru tesaturi 140 cm latime. In marea lor majoritate sunt simplu de late. Pentru decorarea unui dormitor de 3/4 doar ca element decorativ sunt necesari 6 ml de material, in plus manufacturarea lui poate sa inseme o valoare de 30 - 40 lei.

    





           Bulinele pot sa fie folosite ca fundal pe o piesa de mobilier, sau ca tapiterie pentru un scaun, sau doua dintr-un living.  Fac tonica amenajarea in care ele se desfasoara.


Putem vorbi si despre tapetul cu acest imprimeu, dar este imperios necesar sa fie urmarita cantitatea si numarul acestora pe mp, nu in sensul in care sa le numaram efectiv, dar sa fie limitata folosirea lor pe perete!
Perdele, draperii, tapet  pot face deliciul amenajarilor cu stil!


Va doresc inspiratie in tot ceea ce faceti!

Florentina Bobocea
Dea Wall Concept





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu