joi, 8 mai 2014

Intrebare: ”Daca ma plictisesc, pot sa il schimb?”

       

          Cand este vorba de alegerile pe care le facem in materie de confort, binenteles ca ne gandim de cateva ori care dintre cele cateva optiuni sunt potrivite pentru ceea ce ne dorim sa primim la finele procesului de decorare.

 
Colectie cu inspiratie mediteraneana, si draperii asortate






Spun proces pentru ca este laborios sa intelegi in primul rand ce iti doresti sa faci cu casa ta!
Este relativ dificil sa iti placa 3 colectii foarte mult, si tu sa ai o singura camera pe care vrei sa o amenajezi, cum te decizi? Dar mai ales, daca exista optiunea de a schimba ceva dupa o perioada de timp.

Mobila, usile, canapeaua, nu te poti dezlipi de ele dupa 5 ani fiindca te-ai plictisit, iar cea mai la indemana solutie este cea reprezentata de tapet si draperii.



Intrebarea: daca ma plictisesc, pot sa il schimb? este fireasca, si denota faptul ca suntem supusi schimbarii, aceasta venind la pachet cu schimbarea care se petrece cu noi in fiecare zi.


Un fel de selfie, dar catalogului...
      Daca te plictisesti de el, in cateva ore pot sa ai un nou aspect al camerei, prin schimbarea tapetului. In general procedura inseamna o umezire a peretelui cu trafaletul prin aplicarea unui ”lapte” care ajuta stratul suport sa se dezlipeasca de perete. Urmele de hartie suport ale tapetului, se elimina prin frecare, si in proportie de 80 % - 90 % se poate aplica un nou model, in acelasi timp.




Nimic nu este pentru o viata, nimic nu este vesnic, si binenteles ca daca apreciezi confortul celor minim 10 - 12 ore pe care le petreci in casa, poti sa te bucuri de avantajele unei case frumos decorate, si mai ales decorate in spiritul a ceea ce pe tine te reprezinta.



Priviti cateva solutii de care nu m-as plictisi asa de repede si usor :)
Un dormitor mic, mic de tot



        Movul imperial, asociat cu piese de mobilier usor clasice, si neaparat extrem de bine finisate, pot sa faca o diferenta intre o amenajare cu stil si personalizata si una cuminte si curata.


Elemente din natura, se pot folosi la pachet alaturi de colectii speciale pentru bai. Privim casa in ansamblul ei, nu?

Va doresc inspiratie in tot ceea ce faceti!
Florentina Bobocea
Dea Wall Concept

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu